fbpx

Blæst er klar med deres nye single, der er en hyldest til et vaskeægte festival-moment

Foto: We Are Suburban

Det fremmadstormende band er nu klar med deres tredje single, der ligesom de to andre tager os med ud på dansegulvet.

Den spirende popkvartet Blæst består af producerne Lauge Kjærulf og Valentin Buchwald, guitarist Anders Bondo og vokalist Fernanda Rosa. Bandet udgav i oktober 2019 deres debutsingle “Du Gør Det Bedre”, stærkt fulgt op af deres anden single “Dine Hænder” der kom ud i november 2019. Begge sange beviste virkelig, at Blæst har fortjent en plads på den danske musikscene, med deres dansable rytmer, der emmer af ungdom og kærlighed. Deres umiddelbare tekstunivers, gør sangene relaterbare, og de gyngende beats gør det til oplagt festmusik. Blæst var oven i købet også en del af de 20 danske navne som vi mener man bør holde øje med i 2020 og med rigtig god grund.

Læs også  What If Elephants X Flara K udgiver energisk popsingle om Guilty Pleasures

Deres nyeste single “Androkles” er på samme måde et super sjovt, festligt, sommervibet nummer, der bringer os totalt i festival-stemning. Og netop festival-stemningen er et gennemtrægende tema i sangen, da den er et kæmpe skud ud til en helt særlig person, de sammen mødte på Roskilde Festival.
Bandet fortæller selv om sangens handling:

– Sangen er en hyldest til denne her crazy fyr med farverigt tøj, der pludselig dukkede op i vores camp på Roskilde Festival. Han havde gang i den vildeste dans – der tryllebandt alle i nærheden. Da vi spurgte hvad han hed, hviskede han, at han hed Androkles, hvorefter han bare forsvandt ud i natten. Ingen så ham igen. Det var et ægte ‘Roskilde Moment’

Med et helt originalt tema, og sjove fraser kan man kun blive i godt humør, når man sætter “Androkles” på. Den skønne autentiske handling, bliver understøttet af tunge bas-rytmer, lækkert guitar spil, poppede beats og ikke mindst forsanger Fernanda Rosas fejlfrie vokal.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 16

Bandet var en del af Bands of Tomorrows Uncovers 2 dages festival, og i den forbindelse gav vi dem 10 hurtige spørgsmål, som du kan læse her.

Kom i fredagsstemning med Blæsts nye single “Androkles” lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com