fbpx

Ignore The Elephants er ude med ny heftig single “Heartbeat”

Foto: Patrik Boyton

Det svenske band Ignore The Elephant, har skrevet og produceret noget af et hit, som også er blevet en del af en kortfilm.

Ignore The Elephant er en indiepop-kvintet fra Göteborg bestående af Martin, Andreas, Marcus, Simon og Simon. De fem gutter har skrevet musik siden 2014 og har udgivet to EP’er. Nu er de ude med en ny single ”Heartbeat”. Musikken er hentet med inspiration fra 80’ernes elektropop, med masser af kor, forvrænget vokal og trommemaskine. Teksten handler om et forhold der er fanget i sin egen akse, men som ikke er som det skal være, om kærlighed og hjertesorger. Især omkvædet er meget iørefaldende og efter et lyt har man selv lyst til at skråle med af bare desperation »I’ll marry you in a heartbeat!”«  Til singlen er blevet lavet en tilhørende kortfilm.

Skuespiller Andrea Edwards fortæller som før et stykke eller et show, publikum om menneskeracen som overlevere. Men så bringer en ung mand en på scenen, og hun begynder at vise ham frem og fortælle om hans svagheder. Sangen bliver sat på, og man ser klip som ligner det at blevet skudt af et gammelt hjemmevideo-kamera. Den unge mand fra forestillingen møder en pige, som han ender med at være sammen med og man ser deres forhold udvikle sig og forsvinde igen. Det klipper fra deres historie, til kvinden på scenen der viser ham frem som et dyr. Høre den catchy sang og se den eftertænksomme kortfilm herunder:

Kortfilm af Martin Hellohf & Patrik Boyton

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com