fbpx

FORPREMIERE: Kinck og MØI hylder de indre dæmoner på ørehængende vis

Foto: MØI // PR

Det ulmer af dyster hit-faktor på den nye single af Kinck og MØI, og samarbejdet sætter høje forventninger fremover.

Gør dig klar til at blive forført af mørke og mol på Kinck og MØIs hyldest til de indre dænomer, der lever i os alle. “Special Creatures” er det første udspil fra det dynamiske samarbejde mellem Kinck og MØI, men der ligger allerede flere demoer klar i studiet, så frygt endelig ikke, at det er det sidste.

Allerede tre sekunder inde i den melankolske strygerintro er stemningen sat, og vi bevæger os i et tilbagelænet tempo mod det forløsende omkvæd – hjulpet på vej af den tilbagevendende strygersekvens, der klæber sig til hjernen mange dage efter. Det er et afhængighedsskabende og unikt nummer, og det skyldes uden tvivl de talentfulde musikere bag, der alle har noget helt særligt at byde ind med i denne stjernekonstellation.

Læs også  Til Dig synger om længsel under coronanedlukning

MØI er en dugfrisk dansk duo, der består af Live Johansson og Nicolai Kornerup, og dette ørehængende hit er deres første udspil. Ingen af dem er dog uerfarne inden for musikbranchen; live har de med deres strygerkvartet spillet sammen med blandt andre Kanye West, Eminem, Lukas Graham, L.O.C. og Mads Langer, mens Nicolai har komponeret for anmelderroste artister såsom Kwamie Liv og AyOwA.

Dansk-senegalske Kinck spillede i sommers til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave, og siden har det kun taget fart for den selvsikre rapper. Det er under to uger siden, at Kinck lagde os fladt ned med sit trap-nummer “Money Maker” – og med udgivelsen af det “Special Creatures” beviser Kinck, at hun ikke er til at putte i nogen boks, men derimod rummer mange facetter af genrer og stemninger.

Læs også  Uimodståelige Afskum kommer til Dexter
Tags:
,
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com