fbpx

Den spirende svensker sir Was skal turnere med det elektroniske stjerneskud Little Dragon

Foto: Samuel Peterson

Den svenske elektro-pop kunstner sir Was er annonceret som ‘special guestø på Little Dragons EU-tour. Samtidig er han idag kommet ud med den første single fra sin kommende EP, og markerer sig som unik inden for sit felt.

Det er ikke længe siden, at vi rådede jer til at holde øje med denne svenske artist i 2020, og nu er sangskriveren med aliaset sir Was da også ude med ny musik i form af den bittersøde single “Don’t Wait For Me”. Nummeret er det første udspil fra kunstnerens EP Letter, der udkommer fredag den 28. februar. Her lukkes lytteren ind i en ærlig og sårbar fortælling, der på en gang lyder melankolsk og optimistisk.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 20

sir Was har udover dette et travlt forår i vente, hvor kunstneren blandt andet skal turnere med det svenske, elektroniske og enormt succesfulde band Little Dragon på deres Europa-tourné – og derfor er ny musik selvfølgelig kun belejligt. Udover at starte ud med en solokoncert på årets by:Larm festival, lægges vejen forbi VEGA den 20. marts i forbindelse med CPH:DOX. Her vil sir Was netop spille sammen med det omtalte fænomen Little Dragon, der selv har opnået stor international succes, og blandt andet kendetegnes ved forsanger Yukimi Naganos distinkte vokal.

Du kan høre den nye forførende single “Don’t Wait For Me” lige her:

Læs også  Angående Mig giver koncerter i Århus og København
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com