fbpx

PREMIERE: The Billy Surfs deler one-take musikvideo til singlen “DRIP”

Foto: Jack Højer

Der er skruet op for lilla lys og dansemoves på musikvideoen, der viser Nelson Can-produceren Noah Rosanes fyre nogle funky moves af i neonlysets skær.

I fredags slap surf-rock bandet The Billy Surfs det dansable og rockede track “DRIP”, der viser en ny, mere funkpræget side af bandet. I videoen møder vi Noah Rosanes – der blandt andet har produceret for Nelson Can – som her agerer leadvokalen i det groovede funk/rock-nummer. Over ham hænger enorme bogstaver i neon og blinker i takt til beatet, mens Noah selv danser det bedste han har lært i ét langt klip.

The Billy Surfs lavede i 2019 et surf-cover af Billie Eilishs “Bad Guy”, der blev ‘Ugens Lyd” på P3’s ‘Undergrunden’. “DRIP” er opfølgersinglen på dette cover, som leder op til den kommende EP, “Speak Up”. Denne vokalbårne EP skal stå i kontrast til deres allerede udgivede EP “Shut Up”, der – som navnet antyder – er instrumental.

Læs også  10 nye navne til SPOT 2021

Det er forfriskende at se et vaskeægte surfband på danske kyster, og vi ser frem til at lægge øre til den endelige EP inden året er omme. Se videoen til “DRIP” her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com