fbpx

Mightelles debutsingle rammer med hårdtslående omkvæd

Foto: Brittany Laura Overgaard

”You better keep holdning on” synges der på det catchy omkvæd, som gør Mightelles debutsingle til en spændende affære. 

Den elektroniske sangskriver Mightelle er en del af det feministiske synthpop-kollektiv SØNTH collective, som også består af CEAL PARO og Aloo. Hendes debutsingle ”Proton”, handler om at stå fast, blive ved, og holde ud selvom det hele ser sort ud.
Sangens lyd er kraftfuld, og hendes vokal bliver understøttet af vocoder, som giver sangen en endnu mere spændende elektronisk klang. Mightelle med det borgerlige navn Mai Skjødt, bruger det elektroniske univers til at skabe en masse forskellige stemninger i løbet af sin single. Fra det syrede med den knirkende stemme, til det nærmest 00’er-inspirede omkvæd, arbejder det overraskende og det genkendelige sammen til et helt specielt udtryk. 

Læs også  Wonderfestiwall bliver ikke afholdt i 2021

Mightelle er en interessant artist, der følger den elektroniske genre helt til døren uden at tøve, med hjælp af dystre lydflader, tunge beats og gennemtrægende synths.

Det bliver spændende at høre, hvad der kommer til at ske i fremtiden for magiske Mightelle. Lyt til hendes debutsingle herunder.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com