fbpx

Elias Boussnina sætter ord på, hvor altomsluttende en følelse kærlighed er

Foto: Oliver Knauer

Danmarks R&B-håb lægger alle sine følelser på bordet på sin nyeste single fra det kommende album, der udgives senere på året.

Den spirende stjerne Elias Boussnina udgav sit debutalbum Shameboy for kun et enkelt år siden. Efter udgivelsen har Boussnina bestemt ikke været i modvind. Danmark har nemlig taget imod albummet med kyshånd, og i sommers udgav han de to singler “Summertime Blue” og “Closer”, som også havde stor succes.

Nu er Elias Boussnina klar med hans første udgivelse i år. Sangen hedder “Come Alive”, og viser en anden side af R&B-sangeren. Han bibeholder stadig sit følsomme og ærlige tekstunivers, men musikproduktionen bærer præg af nye samarbejder. Boussnina er på sin nye single nemlig gået sammen med Ronni Vindahl, som blandt andet har arbejdet med Kendrick Lamar og MØ.

Læs også  Se Tomas Høffding som danseleder

Sangen er utrolig kraftfuld og bliver bygget op af dramatiske breakbeattrommer. Dens egentlige handling er lige som musikken også meget kraftfuld. Elias Boussnina forklarer selv om sangen:

– Come Alive er en sang der handler om at være villig til at gøre ALT for noget eller nogen du elsker.

Derudover beskriver han om sin process ved at skrive sangen:

Hver gang jeg arbejder sammen med vanvittigt dygtige mennesker lærer jeg noget, der gør at jeg udvikler mig som artist. Jeg elsker hvordan det holder mig fra at hænge fast i mine gamle rutiner og tankemåder.
Da jeg var i studiet med Ronni sang jeg lidt løst og så begyndte Ronni at spille det her helt episke piano riff – og derfra vidste vi begge at vi blev nødt til at forfølge stemningen og skabe en sang der var lige så storladen og emotionel.

Vi er vilde med Elias Boussninas nye single, og glæder os meget til at se, hvad dette år kommer til at bringe for hele Danmarks R&B-håb.

Læs også  PREMIERE: Baseløs tager helt til København for kærlighed

Hør sangen “Come Alive” lige her:  

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com