fbpx

Den rutinerede trio The White Album er ude med ny single og annoncering af Danmarksturné

Foto: Marie Hald

Den danske trio The White Album er ude med deres første single ”Mystery” fra deres kommende album “Colorama”.

De tre venner fandt sammen efter mange år, hvor de trofast havde spillet i andre bands. Sammen valgte de navnet efter deres fælles inspiration: Bealtes’ kendte album The White Album. Det er to år siden de udgav deres seneste album, og hele 8 år siden de debuterede med deres EP –Conquistador.

Den smukke single ”Mystery” er en folk-inspireret popsang, og handler nemlig om sindets evige mysterium. Ligegyldig hvor meget man tænker man lærer om sig selv, vil der altid være noget vi ikke forstår. Det musikalske udtryk er lyst og let, med en svag melankolsk stemning og harmonier som luller os ind i sindets skyggesider. En smuk smagsprøve fra det kommende album Colorama. Om albummet siger Frederik Vedersø fra trioen:

Læs også  by:Larm annoncerer nye navne, deriblandt tre spændende danske artister

Det er brunt-, halvfunky- og til tider endda sexet. Det er stort, flosset, beat-drevet, 90’er indie-rock krydret med vokalharmonier og nordisk melankoli. Musikken på albummet er for os mere legesyg og eksperimenterende end tidligere.

Og brunt er et glimrende ord til at beskrive The White Albums musik: Gammel, behagelig og bekendt. Det nye album bliver startskuddet for en turné der tager dem rundt i hele Danmark, så se om de kommer i en by i nærheden af dig! 

Lyt til ”Mystery” her: 

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com