fbpx

Nordiske Hits // Uge 6

Foto: I Am Karate // Adam Klingeteg

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

I Am Karate – “17”

Her har du muligvis din nye yndlingsduo i form af de svenske producere og sangskrivere Marta Pettersson og Erika Ahlström. Sammen danner de gruppen I Am Karate, og gør popmusikken til en kampsport, hvor de er overlegne. Deres single “17” fortæller den genkendelige historie om at være ung og forelsket i én, der ikke gengælder følelserne. Energien er høj og det er en vaskeægte “powerlåt” på godt svensk. Singlen leder op til det kommende debutalbum, som vi ser meget frem til her på redaktionen.

Blikfang – “Duu”

Den danske duo Blikfang slap i fredags ørehængeren “Duu”, og leverer en optimistisk og dansabel tone direkte til dine øregange. Tracket er produceret af David Engelbrecht – også kendt fra den urbane hiphopduo FRAADS – og sangeren Sean Gades karakteristiske vokal krydrer det poppede beat med sine unikke sætningskonstellationer og ordvalg. Derudover har Blikfang annonceret, at vi kan glæde os til mere ny musik i løbet af foråret.

Hymns from Nineveh – “Den Sorgløse Sommer”

Midt i vinterdepressionens klimaks forstærkes længslen efter sommer af den danske gruppe Hymns from Nineveh. Solstrålerne sprudler ud af den seneste single “Den Sorgløse Sommer”, hvor Jonas H. Petersens lyriske talent udspiller sig med en misundelsesværdig lethed. Singlen er sidste udspil før albummet Sindets Asyl lander på diverse streamingtjenester den 21. februar. Er du også vild med sommersalme-stemningen fra Hymns from Nineveh, så kan du blandt andet opleve dem på Hotel Cecil til foråret, den 14. april.

Ellers tilføjet:

Nelson Can – “I Wanna Be With You”
Kinck – “Money Maker”
Samuel D’Connery – “MDMA”
Askling – “Better”
Ludvig Moon – “Heaving for Oxygen”
AISHA – “København”
Jane – “Feel Me”
Ida Wenøe – “Värmeland”
Birgitta Alida – “Past”
Schultz & Forever – “Ready For Love”
GRETA – “Daughter
Mason J – “Ecstasy”
By Land – “Half of Us”
Noak Hellsing – “Good Enough”
TÅRN – “Din Sidste Sang”
LYSE NÆTTER – “Det Forjættede Land”
Jacob Bellens – “Bread and Butter”
STRØM – “Mermaid”
Phlake – “Slip Away
Dusin – “Alt Om Os”
Young Couple – “Sharpened Lines”
Linéa – “You And I”

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com