fbpx

Debutvideo fra spritny kunstner, fortæller en historie om depression

Foto: Daniel Nissen Lauritsen

mp.oxford er ikke som de andre. Første blik på den nye kunstner udkommer nemlig kun i form af video og vil sætte fokus på et tabu som fylder meget i vores samfund – nemlig depression. 

En lækker treenighed af RnB, Soul og pop og et minimalistisk omkvæd er baggrunden for den ligeså minimalistiske musikvideo, skudt og klippet af Morten Dahl Jørgensen. Videoen begynder med at mp.oxford sidder på gulvet, med halvdelen af ansigtet dækket af en flimrende projektion, som om der er noget der noget der rumstere i hjernen. Han sidder efterfølgende alene, filmet i sort/hvid og synger om at være ærlig omkring sin depression: ”I’ve got to be frank.” Han har brug for at fortælle om sine problemer og det kommer til udtryk i sangen.
Stemmen er lækker og udtrykket rent. Sangen er nem at sluge og nem at nyde, og vi håber I vil nyde den ligesom os. 

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 20
Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com