fbpx

PREMIERE: Kom med i studiet på Traders nye livesession

Foto: Andrea Lund

Det er os en stor glæde at kunne præsentere Trader’s livesession af deres nye nummer “Back in 5”, der er udkommet i dag.

Det aarhusianske indierock band Trader spiller tilbagelænet og guitarbaseret alternativ rock i bedste indie gør-det-selv forstand. I dag udkommer deres nummer “Back in 5” i en livesession. Tracket er en dejlig smagsprøve på, hvad vi kan vente os af deres debutalbum Social Life, der udkommer til april.

Nummeret præges af langtrukne guitar riffs og tunge trommer. Den dovne og dybfølte vokal er indhyllet i dominerende guitar, og man svømmer nærmest væk i en dagdrøm. Sangen er ærlig og melankolsk i dens udtryk, og kan med god samvittighed sammenlignes med artister som Alex G og Pavement.  

Musikernes indlevelse er heller ikke til at tage fejl af, og videoen stråler af spilleglæde. “Back in 5” tyder på, at vi har en god opfølgning på Traders første EP fra 2019, der bærer selv sammen navn, i vente.

Bandet, der består af bassist Peer Jon Ørsted, trommeslager Kristian Vissing, guitarist Anders Rothmann og sanger/guitarist Anders Ahle, spiller deres første koncert på københavnsk grund den 8. februar på Loppen til Part Time Label aften. Her vil der være rig mulighed for at opleve bandets gode stemning live.

Se videoen her, og flyd med i en dagdrøm til deres nye livesession “Back in 5” her:

Læs også  JEONA hylder sommerens uforpligtende forelskelser

Livesessionen blev indspillet af Mikkel Carlsen. Videoen er filmet af Søren Lynggaard Andersen og Sarah Wichmann og klippet af Peer Jon Ørsted

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com