fbpx

Det genopståede band Heaps er ude med deres debutsingle “Softly”

Foto: Maya Fuhr

Det debuterende band er nu klar med en ny single, som giver os bløde rockvibes og kantede guitartoner.

Det canadiske band Heaps hiver os med på en følelsesmæssig rutsjebanetur med deres nye single “Softly”.

De bærende trommer og tydelige opbygninger i løbet af sangen danner rammen for et emotionelt kaotisk univers. Bandets lyd er kantet, men med et tydeligt rocket twist, som gør deres udtryk helt særligt.
Med den kraftfulde vokal, leveret af Warren Frank, bliver vi hurtigt introduceret til Heaps’ spændende og karakterisktiske univers, der bærer præg af en meningsfuld tekst og vilde instrumentpræstationer.

Tidligere gik bandet under navnet “The Kents” og beskriver dette som en anden melodisk livstid. Nu er de altså klar til at gå en ny retning, hvor de vil gå en dybere og mere eksperimenterende vej. Vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer for det debuterende canadiske band, og håber på at se meget mere til dem fremover.

Læs også  Angående Mig giver koncerter i Århus og København
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com