fbpx

Kluster rebrander sig i forbindelse med ny genreflydende single

Foto: Julia Strzalek

Det indie-rockede band, Kluster, har fundet en måde at bryde fri fra genrebestemmelsen på, og ændrer navn til Kluster B.

Gruppen, der blev dannet i Malmö tilbage i 2014, har haft stor succes i Europa, med koncerter i både København, Berlin og Stockholm. Nu er de dog klar til at starte på en frisk med et nyt navn og den nye single “Counterpart”. Med en fælles akademisk jazzbaggrund er det aldrig til at forudsige, hvad Kluster B kan komme op med. Deres lyd kan både være melodisk og dissonant, kompleks og simpel, og formålet med Kluster B var netop at danne et musikkollektiv, hvor man ikke blev snævertsynet af akademiske regler og tekstbøger. Dette førte altså til dannelsen af Kluster B, hvor genren flyder frit mellem indie, jazz, pop, punk og lo-fi.

Læs også  Dejah Makars anden single fortsætter med benhård attitude

“Counterpart” udkom i går, og er den første single fra bandet under det nye navn, og leder op til en LP der udkommer til foråret.

Hold øjne og øre parate for flere nyheder fra Kluster B, og hør “Counterpart” her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com