fbpx

Fransk producerduo Duñe x Crayon skruer op for forventningerne til deres kommende album

Foto: Alexandre Faraci

De succesfulde franske producere, Duñe og Crayon, udgiver anden single fra deres kommende debutalbum, der er sat til at lande i april 2020.

Franskmændene har fat i noget, som ingen andre producere har mestret endnu. Man ved, at der altid er lagt op til perfekt marstererede produktioner og lækre uforudsigelige melodier, når franske artister går i studiet. Denne gang er hele to, allerede veletablerede producere, gået sammen om et spændende projekt, der skal munde ud i et album til april. Duñe og Crayon har allerede teaset os med den første single “Hundred Fifty Roses”, og da efterfølgeren “Pointless (feat. Ichon)” udkom i onsdags, steg forventningerne til det endelige projekt markant.

Læs også  Rock-duoen LEONTAS hylder det barnlige i ny single

Tracket “Pointless” ruller ud med klassiske, funkede franske beats, der er som sødemiddel til øregangene, og bringer tankerne mod andre elektroniske musikere såsom Flying Lotus, J Dilla, C2C og 20syl, dog med et tempo der er en anelse mere layed back. Rapperen Ichon’s soulede vokal tilføjer en uimodståelig R&B stemning, og er smørelsen der får hele tracket til at flyde glat og ubesværet.

Den tilhørende musikvideo, instrueret af filmmageren Alice Kong, er underholdende og original, hvori hovedrollen kaster sig ud i et noget omfattende grønt projekt, for at kunne købe sig en enkelt nat med den smukke escortpige Crystal_baby. Tag et kig på den her:

Læs også  Ny spændende single fra Uden Ord