fbpx

10 hurtige til… Pottery

Foto: Luke Orlando

Vil du underholdes for alle pengene, og har du en svaghed for akvavit, fisk og sved? Så skal du uden tvivl lægge vejen forbi Ideal Bar til februar, når Pottery gæster det intime spillested med deres genreudforskende musik, inden de drager videre til by:Larm i Oslo.

Første gang vi hørte Pottery live, var vi solgt. Det var under The Great Escape Festival i maj måned, hvor vi i entréen på vej ind til koncerten fik stukket den spøjse men overraskende lækre nationalret, poutine (pomfritter med sovs og ost) i hånden. Dér kunne vi så stå og nyde en god omgang canadiske lækkerier – med smags- og høresansen på én og samme tid. Koncerten endte da også med af blive et af vores helt store højdepunkter fra den engelske branchefestival.

Der hersker i hvert fald ikke nogen tvivl, at vi er ret begejstrede for de fem gutter og glæder os da også til, at de den 23. februar krydser den danske grænse og besøger Ideal Bar i København. Og hvem ved, måske har de medbragt lidt canadiske godter?

Læs også  INTERVIEW: Alfie Templeman - Den velovervejede, unge multiinstrumentalist med fødderne plantet solidt i jorden

1. Vores musik er…?

– Budget funk.

2. Vi begyndte at lave musik fordi…

– Vi alle havde lyst til at lave musik i en ung alder og bare mødte hinanden på det rette tidspunkt.

3. Vi finder inspiration i…

– Vores venner og i selskab med folk, der minder om os. Det hjælper også at kigge tilbage i tiden og hente hjælp engang i mellem – vi har lyttet til en del gammel folk og verdensmusik på det sidste.

4. Den bedste koncert, vi nogensinde har været til, var…

– Cate Le Bon i Frankrig i sommer. Hendes band er super tight – det er nok et af de smukkeste sets, vi nogensinde har oplevet. Vi blev alle blæst bagover.

5. Den vildeste sted, vi kunne forestille os at spille er…

– Påskeøen, fordi… hvorfor ikke? Det er som stonehenge (stenkonstruktion beliggende på Salisbury Plains i England) på steroider.

6. Når folk lytter til vores musik, skal de…

– Slukke for lyset og wrestle i deres underbukser. Eller fyre op for deres favorit modeltog sæt.

7. Vores yndlingsartist lige nu er…

– Viagra Boys… Det siger sig selv.

8. Det vigtigste for os, når vi laver musik, er…

– At være ægte og ikke tage os selv for seriøst. Trommer er nice.

9. Vores album No. 1 er…

– Et snapshot af fortiden, en tid i vores liv.

10. Vores kommende koncert på Ideal Bar bliver…

– Fuld af akvavit, fisk og sved.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com