fbpx

Pak dig ind i tusind tæpper og kurér dine vinter-blues med Simen Lyngroths nye single

Foto: Victoria Nevland

Den følsomme nordmand har igen charmeret sig ind i vores øregange – denne gang med singlen “Morning Light”.

De fleste af os har nok mest af alt lyst til at snooze og begrave os under dynen, når alarmen ringer og minder os om, at vi skal op og ud i den barske januarkulde. Her har Simen Lyngroth et udmærket bud på en kur til dine hævede øjne og frosne led – hans nye single “Morning Light” giver dig nemlig fornemmelsen af en stille søndag med masser af dyner, blidt solskin og varm kaffe.

Singlen er en forsmag på det kommende album Looking For The Spark Like its Just Around The Corner med udgivelse den 6. marts, som Lyngroth har lavet i samarbejde med Highasakite-musikeren Kristoffer Lo. I efteråret kunne vi allerede få en forsmag på samarbejdet, da den inderlige og energiske single “Time” blev udgivet. Med denne efterfølger, kan man næsten kun spå, at resten af samarbejdet vil skabe sød musik. Kurér dine januar-blues med et lyt her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com