fbpx

SPOT Festival har løftet sløret for 20 nye acts

Foto: brenn. // Isak Jenssen

Nu er der god grund til at glæde sig til forårets SPOT Festival, der i dag har prydet plakaten med 20 nye acts.

Med de 20 nye navne, har SPOT Festival altså for alvor skudt året igang – og det er mildest talt den rene gaveregn. Aarhus får blandt andet besøg af norske Highasakite og deres landfæller brenn., som gang på gang har vist, at de kan starte en punk-fest uden lige. Vi tog en snak med bandet under deres visit på Roskilde Festival 2019, som du kan læse her. Også vores svenske naboer Mimi Bay og Yeager lægger vejen forbi.

Fra den danske front er vi særligt glade for at se undergrundsrapperen Lillebittebock og det alternative soloprojekt fra musiker Terkel Atsushi Røjle, Atusji på plakaten.

Læs også  maththegamergirl laver hyper-pop der udfordrer din maxpuls

Var man så heldig at være en del af ELBAs dansefest på Roskilde Festival sidste år, så kan man vidst også skrive under på, at man aldrig står stille, når hende og bandet spiller. Vi glæder os derfor utroligt meget til et gensyn med det spirende kæmpetalent.

Og gaveregnen bliver ved, for man kan nu også se frem til at opleve den fremadstormende gruppe PATINA, som for kort tid siden kunne annoncere, at de drager på turné med Alphabeat i 2020.

Dagens tilføjelser byder også på mere velkendte navne som FRAADS, Lydmor og ELOQ – men dertil mere spirende kunstnere som First Flush, Ganger og OK OK.

Læs også  BoT hylder Liss og Søren Holm

SPOT Festival løber af stablen fra den 30. april til den 3. maj.

Her er alle dagens annonceringer:

Atusji
Bathsheba
brenn (NO)
ELBA
ELOQ
First Flush
FRAADS
Ganger
Highasakite (NO)
JJ Paulo
Lillebittebock
Lydmor
Marshall Cecil
Mimi Bay (SE)
OK OK
PATINA
RH
Svaneborg Kardyb
Søren Stensby
Yaeger (SE)

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com