fbpx

10 hurtige til… Lennon Stella

Foto: PR

Den canadiske popkunstner Lennon Stella tager en tur forbi Pumpehuset den 8. februar, og i den forbindelse har vi bedt hende færdiggøre nogle af vores sætninger – så du kan lære hende bedre at kende inden koncerten.

Sangerinde, sangskriver, skuespiller og multiinstrumentalist er bare nogle af de ting Lennon Stella kan skrive på sit CV. Hun startede sin karriere som 12-årig med et viralt hit på YouTube, som ledte til en TV-rolle i serien Nashville. Det var dog først i 2018 at den talentfulde kunstnere startede sin solo-musikkarriere, men hun fik hurtigt fodfæste – og med sin medvirken på hits som “Polaroid” og The Chainsmokers nummeret “Takeaway” ser det ud til kun at gå frem af. Udover disse bangers kan du med stor sandsynlighed også glæde dig til at høre sange fra Stellas EP Love, me og hendes 2019-singler “Workin’ On It” og “Kissing Other People”, når kunstneren rammer Pumpehuset til februar.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 24

1. Min musik er…

Mit hjerte.

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

Mine forældre opfostrede mig i et meget musikalsk hjem.

3. Jeg finder inspiration i…

– Livet.

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– Rufus de Sol, fordi da jeg så dem live, var det første gang nogensinde, at jeg hørte deres musik, og det var en virkelig spiritual oplevelse.

5. Den vildeste koncert, jeg selv har spillet var…

Bonnaroo, fordi jeg har tager dertil jævnligt siden jeg var 15 år, og det er mit yndlings sted på jorden.

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg…

– Enten arbejde med en masse babyer eller have en masse babyer.

7. Min yndlingsartist lige nu er…

– Tame Impala.

8. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– At forblive ærlig.

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

– Føle noget.

10. min kommende koncert I Pumpehuset, bliver…

Noget helt særligt for mig og forhåbentlig for alle, der kommer.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com