fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 2

Foto: Easy Life // Universal Music Group

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Easy Life – “Dead Celebrities”

I dag er Easy Life ude med deres mixtape Junk Food, og vi kan slet ikke få armene ned. Allerede i onsdags forsødede gruppen vores ørergange med ny musik i form af singlen “Dead Celebrities”, som er en humørbombe af et nummer spækket med humor og gode vibes. Vi har hele 2019 været utroligt begejstrede for bandets evne til at mixe hiphop med jazzede og soulede toner – og “Dead Celebrities” er bestemt ingen undtagelse. Easy Life er uden tvivl et af de mest interessante og originale navne på den internationale musikscene lige nu, så har man endnu ikke fået øjnene op for de fem gutter, kan man godt se at komme i gang. Vi har desværre ikke haft haft fornøjelsen af at opleve englænderne på dansk jord endnu, men efter at have hørt dem live et par gange til diverse branchefestivaler i Europa, krydser vi fingre for, at de inden længe krydser den danske grænse. 

Læs også  Nordiske hits // Uge 25

Læs vores interview med Easy Life her.

Joyce – “Djævlen”

Den spirende kvintet Joyce, der havde debut for godt og vel et halvt år siden, har fuld fart fremad. De er blandt VEGAs udvalgte i år, skal spille på Roskilde Festival til sommer, og så har de netop annonceret fire koncerter rundt omkring i Danmark sammen med udgivelsen af deres nye, udtryksfulde single “Djævlen”. Om tracket siger de selv:

– Djævlen er en realisering af, at det onde i én selv har vundet. Den udforsker dualiteten af det stille og følsomme overfor det eksplosive og voldsomme – både lyrisk og musikalsk. Man kan kalde det en slags fornægtelse af, hvad der foregår oppe i ens hoved – vi tror i hvert fald ikke på hverken engle eller dæmoner.

SASO – “Let’s Be Honest”

Stjerneskuddet SASO er spritny på den danske musikscene men har allerede demonstreret sit kæmpepotentiale med debutsinglen “Little Girl” og det helt nye, ørehængende track “Let’s Be Honest”. Med sin urban lyd, fløjlsbløde vokal og fængende melodier, har SASO – med det borgerlige navn Sarah Sophie Malmros – skabt et spændende univers med ærlige fortællinger, som vi glæder os til at se meget mere til i fremtiden.

Læs også  Sound & Vision: en miniguide til musikfilm på CPH:DOX

Ellers tilføjet:

FABER – “Sirene”
Marcus Gordon – “Farve”
Tame Impala – “Lost In Yesterday”
Celeste – “Stop This Flame”
Georgia – “24 hours”
Nelson Can – “I Wanna Be with You”
Selkama – “Exit Signs”
Albert Heath x Mangera – “Bli Til”
Sofia, Jesse Markin – “Sorry”
Benjamin Hav – “Det er dejligt nu”
mags, Sonny Alven – “I Cried At The Rave”
Khalid – “Eleven”
Halsey – “You should be sad”
Sarah West – “Det Var Dig”
Dusin – “Alt Om Os”
Strandels – “Not My Party”
Amanda Tenfjord – “As If”
CELIIN – “Nasty Human”
J Balvin – “Morado”
The Blaze, Octavian – “Somewhere”
Future, Drake – “Life Is Good (feat. Drake)”
Mac Miller – “Good News”

Følg playlisten her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com