fbpx

PREMIERE: Brødrene i Selkama har udgivet en sang om ensomhed

Foto: Annie Hyrefeldt

Gruppen Selkama består af brødrene Nicolas og Kim Flemström, og de har netop udgivet en pop- og rockpræget upbeat sang tilsat lyrik om aktuelle og følsomme emner. Læs om deres seneste sang “Exit Signs” nedenfor.

Selkama, der udgøres af de to brødre Nicolas og Kim Flemström, tog navnet for at ære deres finske mor – Selkama er nemlig hendes pigenavn. Efter at have spillet musik i flere forskellige projekter i et par år, fik de lyst til at starte fra bunden og gøre noget sammen – bare de to. Efter at have skrevet sange i deres hjemby Stockholm flyttede de ud på landet i et studie på en gård og her brugte de to intense uger på at indspille en plade. Nicolas’ personlige sangskrivning kombineret med Kims harmonier og melodiske sans udgør en emotionel og dynamisk lyd.

Sangen, der kommer forud for pladen, besidder en lækker organisk lyd med autentisk guitarpil, som går over i en mere rocket og optempo vibe. Og med en vokal, der lægger sig op af The War On Drugs’, er “Exit Sign” et nummer, der virkelig kan noget.

“Exit Sign” handler om, hvor nemt det er at bygge mure omkring sig efter lang tid med ensomhed. Man lærer, hvordan man distancerer sig fra sine følelser. Man lærer, hvordan man finder undskyldninger for ikke at lade nogen komme tæt på én. Det er som om hjernen danner en forsvarsmekanisme for at sikre hjertets sikkerhed, og at det ikke vil blive udsat for fare igen. Gruppen udtaler:

– Sangen lød originalt som en shoegaze-ballade, men det første, vores trommeslager gjorde, da vi viste det til ham, var at spille et energisk og stabilt beat. Det føltes sjovt i forhold til den mørke lyrik, og vi elskede det.

Lyt til sangen her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com