fbpx

by:Larm Festival løfter sløret for endnu flere artister

Foto: Ganger // Sarah Hartvigsen Juncker

Fire danske navne plus det løse er nu annonceret til programmet for den norske branchefestival by:Larm.

by:Larm Festival sprøjter den ene annoncering ud efter den anden, og nu er de klar med endnu én. Denne gang er der fire danske artister blotlagt; Emil Stabil, Ganger, Rebecca Lou og Spring & I.

Emil Stabil er efterhånden blevet et utroligt prominent hiphop-navn i Skandinavien, med kæmpehits som “Er Det En Fugl”, “Swimmingpool” og “Allerede Is”, fra den selvbetitlede EP, der i 2015 startede gennembruddet. Med over 50 millioner streams, otte guld- og platinplader og en række priser har rapperen imponeret med sine catchy hooks og flows – som du nu kan se på årets festival.

Læs også  CHINAHs nye single er som en futuristisk feberdrøm

Ganger står bag et af de mest spillede dansksprogede numre på P6 Beat i år, nemlig “Olympisk”. Indiepop-gruppen udgav i efteråret deres debutalbum MØRK, der er første del af Mørktropisk-triologien, hvor andet udspil TRIO kommer i slutningen af 2020, og sidste, PISK i 2021. Udover by:Larm er gruppen også for nyligt blevet annonceret som en af VEGAs Udvalgte – så det ser ud til at blive et solidt 2020 for det spirende band.

Få rocknumre har fået spilletid på P3, men Rebecca Lous “No Surrender” er et af dem. Punk-rock trioen smed i år debutalbummet Bleed, og spillede deres første koncert på Roskilde Festival. Efter et gensyn med gruppen på Reeperbahn Festival i Hamborg, kan vi klart anbefale Rebecca Lou når de med hårdtslående lyd og forsangerindens imponerende vokal nedlægger by:Larm.

Læs også  Wraae sætter ord på stemningen omkring søerne i København

Den elektronisk producer-duo Spring & I har i år sluppet de electro-poppede singler “Trippin’” og “Try”, og arbejder for tiden på en EP der kommer i 2020/21. Efter deres danske efterårsturné i år, er Ditte Angelo og Marie Friis klar til at tage deres melodiske og harmoniske beats, og vokalharmonier med fra København til Oslo.

Dagens andre tilføjelser:

Cashmere Cat (NO)
Jelassi (SV)
KÅRP, (SV)
Nervosa (BR)
The Gift is a Curse (SV)
Viking Death Trap (NO)
NEA (SV)