fbpx

PREMIERE: Lea Porcelain har idag udgivet en mørk sort/hvid fortælling på videoen til “Sink Into The Night”

Foto: Peter Kaaden

Den berlinbaserede duo Lea Porcelain laver dyster og melankolsk musik, der snildt kunne have været udgivet er par årtier før med deres post-punk/garage rock vibes og flotte nye enkle musikvideo. Men som stadig holder den dag idag.

Den berlinske duo Lea Porcelain bestående af produceren Julien Bracht og sangeren Markus Nikolaus. De to musikere mødtes for første gang i en natklub i Frankfurt. De havde i denne tid begge travlt med hver deres projekter, men besluttedes sig for at holde kontakten da de følte en connection mellem dem. De begyndte senere at lave musik sammen, og den dag idag har de to mænd igen slået pjalterne sammen, og laver et mix af post-punk, indie og garage rock.

Læs også  BoT-cast - Bands of Tomorrows musiknyheds-podcast til alle musikelskere - episode 1

Gruppen benytter en masse guitar-mønstre, tunge elektroniske bidrag og synthflader i deres lydunivers. Deres sang “Sink Into The Night” indeholder præcis alle disse ting, med en afslappende og lettere mørk og melankolsk vinkel, som desuden er karakteristisk for deres musik, og gjorde at de fik stor opbakning. Idag er de ude med en video til sangen – en flot kunstnerisk og dyster sort/hvid video, der blandt andet viser mænd med nylonstrømper over hovedet, der vandrer i byen og i undergrundsbanen, og laver suspekte ting.

Lyt til den smukke sang samt se den artistiske video til lige her:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com