fbpx

Bands of Tomorrow Uncovers: Klaptrae

Foto: Malthe Ivarsson


Præsenteret i samarbejde med

Så er vi klar med annonceringen af det tredje acts, som skal spille til Bands of Tomorrows’ 2-dages festival på Loppen til januar.

I mandags offentliggjorde vi, at den energiske kvartet Blæst og den fremadstormende hiphop-artist Orla Engstrøm lægger vejen forbi Bands of Tomorrow Uncovers i det nye år. Nu kan vi løfte sløret for det tredje navn, og vi kan slet ikke få armene ned.

I maj måned kom Laurits Steinberg aka Klaptrae ud af den blå luft og blæste os bagover med debutsinglen “Beach Life” – der bare skulle vise sig at være starten på det folkede elektropop-univers, kunstnerens bevæger sig i. På debut-EP’en A Year of Abstraction, som udkom i slutningen af november, udfolder musikeren sin smukke falcetvokal blandt knitrende samples, akustisk guitar og følelsesladet, eftertænksom poesi – og med associationer til de helt store indie-sværvægtere som Bon Iver, James Blake og Tame Impala kan du godt glæde dig til en særlig musikoplevelse, når Klaptrae træder på scenen lørdag den 25. januar.

Læs også  Koncertanbefalinger // uge 20

Lær Klaptrae bedre at kende i interviewet her, og lyt til “Beach Life” nedenfor.

Du kan købe endagsbilletter til de enkelte dage, som koster bare 70 kr., men der er selvfølgelig god grund til at sætte kryds i kalenderen begge dage. En partoutbillet koster 110 kr. og 90 kr. for studerende ved fremvisning af studiekort. Følg med på Bands of Tomorrows og Loppens Facebook, Instagram og hjemmeside samt facebookeventet, hvor de resterende kunstnere løbende vil blive annonceret.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com