fbpx

KING forfører med sine lantin-inspirerede toner på “No Hablo Inglés”

Foto:  Naomi Akvama

Den danske sangerinde KING laver elektropop for alle pengene. Idag er hun ude med en lækker og mere afdæmpet single, der trækker på latin-toner.

“No Hablo Inglés” er den nyeste single fra sangerinden KING. Latin-pop-bangeren er lavet sammen med den amerikanske producer Daniel Robert Parra, på en sommerdag i Los Angeles, dagen efter den amerikanske mærkedag 4th of July. I forhold til artistens ellers energiske popmelodier, er “No Hablo Inglés” en mere chill sang, men stadig meget dansabel. Her udforsker sangerinden det cubanske i sig med en super sprød melodi, der gør at man drømmer sig til sol og varme, og får lyst til at svinge hofterne i takt til de forførende toner. Sangen blev til på en lidt sjov måde, som KING fortæller om her:

Jeg var til day party i en Bungalow, i Santa Monica og fejre 4th of July. Af en eller anden grund blev jeg irriteret af alle de mænd der lagde an på mig, så jeg besluttede mig for at jeg ikke ville tale engelsk den dag, og resten af dagen spillede jeg på mit cubanske udseende, lod som om jeg ikke forstod hvad fyrene sagde og svarede bare ’no hablo inglés’. Dagen efter var jeg i studiet med Danny og så lavede vi sangen.

Lyt til de lækre toner fra KING her:

Læs også  SALLY opfordrer dig til at vælge med sin nye single
Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com