fbpx

Antiplanet surfer på den elektroniske rock-bølge

Foto: Jacob Kjeldsen

Over den danske musikscene strømmer i øjeblikket en bølge af elektronisk rock. Den upcoming duo Antiplanet bidrager til denne bølge med deres debutsingle.

Antiplanet er et dansksproget alt-rock band, der udgøres af Andreas Martin Mørch på keys og vokal, og Rune R. B. Eskildsen på trommer. Deres lyd kan minde om Fribytterdrømme, Dør Nr. 13, Muse, Editors og Nephew, men til tider rammer de også en blødere lydside alla Sigur Rós og Radiohead.

De mikser alverdens genrer og berører indie-pop, progrock, og elektroniske elementer. Førstesinglen hedder “Førstevælger”, og har hårdtslående elektroniske led, og eksperimenterende lyrik sunget af Mørchs særlige vokal.

Læs også  Alva Ravn tager dig med på rå og æstetisk oplevelse

Opdag Antiplanet gennem “Førstevælger” her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com