fbpx

Syret og smuk ny sang fra danske FABER

Foto: Tiffany Hoff

Den upcoming sangerinde FABER sættter alt på spil i sin musik. Hendes nye sang “Sårbar” er ligeså udforskende, grænsesøgende og ærlig som hendes første single – blot med et endnu mere voldsomt og hårdslående islæt.

“Sårbar” er anden single fra den 22-årige sangskriver og producer, FABER, som kommer forud for hende debut-EP Græder Rigtig Pænt. Det er en sang om selvynk, præsenteret med attitude, og den er produceret i samarbejde med Brian Batz (Sleep Party People). Projektet FABER er enormt ærligt, på grænsen til ynkeligt i følge sangerinden selv. FABER skaber hårdtslående, voldsomt elektronisk musik, men stadig skrøbeligt, unikt og smukt med et hudløst ærligt og gennemtænkt danssproget lyrisk tekstunivers. Viola Faber udtaler om sangen: 

Læs også  Efterklang udgiver album til oktober!

– Den handler om at skabe en persona eller opbygge et image omkring sig selv for at tage fokus fra, hvad der sker indeni. Den handler om at virke ligeglad med, hvad folk tænker om én, men i virkeligheden ikke tænke på andet end dét. Den handler om at være selvoptaget, og selvdestruktiv på samme tid, og at det hele bunder i en usikkerhed. Sangen er en kritik til et selvpromoverende samfund, hvor man let kan virke velfungerende udadtil, og være noget helt andet indeni.

FABER er denne uges Upcoming, og i den forbindelse har hun svaret på vores spørgsmål, så du kan lære hende lidt bedre at kende her.

Læs også  Nelson Can frontfigur Selina Gin udgiver første single i eget navn

Hun afholder release koncert på Stengade i aften sammen med det elektroniske band goldgoldgold.

Hør den gennemslagskraftige sang lige her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com