fbpx

Holy Fuck og Pond-frontmand viser stærkt samarbejde på ny sang, “Free Gloss”

Foto: Finn O’Hara

Firmandsgruppen Holy Fuck, der laver alsidig elektronisk musik er gået sammen med den psykedeliske rock-figur Nicholas Allbrook på deres seneste single “Free Gloss”.

Holy Fuck er navnet på den Torontobaserede gruppe, der laver elektronisk musik på deres helt egen facon. Fornyligt slap kvartetten deres nye single “Free Gloss” feat. Nicholas Allbrook, (forsanger i den anerkendte gruppe Pond). At det lige netop er Pond-frotmandet Allbrook høres tydeligt i de psykedeliske lydbilleder og den lækre velkendte vokal. Allbrooks røst og Holy Fucks musikalske elektroniske kompositioner, gør det svært at stå stille og ikke blive glad, og vi håber stærkt på, at dette ikke er det sidste vi hører fra dem.

Læs også  Kom på festival og fejr Fribytterdrømme

Med den fede musikvideo med et sansebombarderende visuelt udtryk, med glitchende frames, animationer og flotte farver, er dette en klar understregelse af den psykedeliske endorfin-forløsende banger. Hvis du ligesom os synes at denne lyd er for fed, kan du glæde dig til at Holy Fuck sender det nye album Deleter på gaden den 17. januar.

Se musikvideoen her, og bliv suget ind i en sfærisk verden fyldt med visuelle samt musikalske indtryk fra de elektronisk-psykedeliske toner:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com