fbpx

Tinderbox er klar med nye navne – heriblandt AJ Tracey og BANKS

Foto: BANKS // PR

Dagens Tinderbox-annoncering byder blandt andet på mørk powerpop, electropop og britisk rap.

Der er stadig et stykke tid, at Tinderbox 2020 finder sted, men festivalen er allerede godt i gang med offentliggørelserne af mange stærke navne – og i dag er ingen undtagelse.

Dagens annoncering byder blandt andet på Spleen United, som faktisk har været på pause på ubestemt tid siden 2013 men gjorde comeback på Roskilde Festival sidste år og nu igen kan opleves til Tinderbox 2020. Derudover finder man den prisbelønnede producer og DJ Parov Stelar og det helt nye navn, danske Jung, på dagens liste.

Læs også  10 hurtige til... Fribytterdrømme

Herudover er der altså også noget til girlpower-pop fanatikerne, når Tinderbox løber af stablen til næste år. Det nye danske stortalent Clara, som netop har anmeldt i VEGA, gæster nemlig også festivalen, og hun vil uden tvivl kunne fyre op for dansegulvet med sine catchy pophits. I samme attitudefyldte fløj finder man BANKS, som netop har udgivet sit album III, og endda også lige har givet en succesfuld koncert i Danmark.

Sidst men ikke mindst kan man glæde sig til det britiske rap-talent AJ Tracey, som vi er ret begejstrede for her på redaktionen, og som for kort tid siden gæstede Danmark som opvarmning for Skepta i Store VEGA.

Læs også  Tag med Blæst til sommerhusfest

Dagens annonceringer:

Spleen United (DK)
Parov Stelar (AT)
Jung (DK)
Clara (DK)
BANKS (US)
AJ Tracey (UK)

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com