fbpx

Mahalia – Lille VEGA

Foto: Kanya Iwana

Det britiske stjerneskud leverede en nærværende og festlig koncert fyldt med charme, selvtillid og humor.

Mahalia – Lille VEGA
4.5 / 5 Anmeldelse

Jeg har siden starten af 2019, da Mahalia udgav “Do Not Disturb”, haft et utroligt godt øje til det britiske vidunder, og derfor var det her også en koncert, jeg havde set meget frem til.

Mahalia imponerede fra første tone. Med sin karismatiske og sassy udstråling trådte hun ind på den flot udsmykkede scene og lagde stilsikkert ud med nummeret “Hide Out” – efterfulgt af “Do Not Disturb. Og der blev bestemt ikke sparet på energien. Allerede efter de to første numre måtte artisten hive håndklædet frem for at tørre sveden af sin pande.

Læs også  CHAI - WINK

Artisten spillede selvfølgelig også hits som “Simmer (fea.t Burna Boy)”, “What You Did (feat. Ella Mai)” og “Sober”. Sidstnævnte indledte Mahalia a capella med publikum på som kor.

Sidste nummer i rækken blev det populære “I Wish I Missed My Ex”, hvor Mahalia hev en fan fra forreste række med op på scenen, hvilket skabte stor begejstring hos publikum, der dømt ud fra deres ansigtsudtryk virkede ret missundelige. Og det satte da også en stor fed streg under sangerindens elskværdige personlighed og charme, som hun delte ud af hele koncerten igennem – både med sin skønne sangstemme og fængende melodier men også via historiefortællinger fra sit eget liv. Historiefortællinger som tid tider godt kunne blive lidt lange men til gengæld blev fortalt på en sådan måde, at publikums opmærksomhed blev fastholdt hele vejen igennem. Nok fordi de på en og samme tid var identificerbare, rørende og humoristiske.

Læs også  CHINAH – Store VEGA

Selvom man forud for koncerten måske godt kunne have været lidt bekymret for, om lydbilledet ville blive en smule monotont grundet musikkens genre, var dette bestemt ikke tilfældet. Og selv med en smule sygdom, der undervejs måtte holdes nede med en kop te, holdt Mahalia sig ikke tilbage fra at give publikum et show spækket med søstersolidaritet, karisma og positivitet, og som bestemt var alle pengene værd.

Det var Mahalias første koncert på dansk jord, og hun klarede det fremragende.

Tags:
,
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com