fbpx

Bambara tager dig med i undergrunden på “Sing Me To The Street”

Foto: Kevin Condon

I oktober annoncerede Bambara albummet ‘Stray’. Leadsinglen “Serafina” fulgte med, og nu er endnu et nummer fra albummet blevet sluppet fri.

“Sing Me To The Street” er andensinglen fra Bambaras kommende album Stray. Starten på albummet opstod, da de lukkede sig inde i deres vinduesløse kælder i Brooklyn for at skrive. På trods af den tidligere succes med Shadow On Everything, valgte de at gå en eksperimenterende vej med instrumentering og strukturer på Stray. Her bliver der trukket inspiration fra Leonard Cohen, Ennio Morricone, Sade, den klassiske French noir-film Ascenseur Pour L’échafraud, og Southern Gothic-litteratur fra Flannery O’Connor og Harry Crews.

Læs også  Roskilde Festival præsenterer Summer Days

Da grundstenen var på plads, mødtes Bambara med produceren Drew Vandenberg, som også mixede Shadow On Everything. De rekrutterede vennerne Adam Markiewicz (The Dreebs) på violin, Sean Smith (Klavenauts) på trompet og Drew Citron (Publiv Practice) og Anina Ivry-Block (Palberta) til backing vokaler, og efterfølgende drog Bambara til en fjern hytte i Georgien, hvor Reid indspillede vokalen.

“Sing Me To The Street” er post-punk med rytme, og Reids Sten-Jørgensen-lignende stemme er prikken over i’et på nummeret.

Den visuelle del til nummeret er en mørk og punket musikvideo, med blinkende lys og storby-vibes. Kom med Bambara i undergrunden på “Sing Me To The Street” her:

Stray er ude 14. februar.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com