fbpx

lodet fyrer op for de mere rockede indieelementer på sin nyeste single “Volvo”

Foto: Birds Will Sing For You

lodet er en ny spirende artist på den nordiske musikscene, som du helt klart skal blive bekendt med. Tjek ham ud her:

Joakim Björnberg der går under aliaset lodet debuterede i sommer med sin single “Calling”. Sangen er blevet taget godt imod i hans hjemland Sverige, og vi mener, at man bør holde skarpt øje med denne lovende indiejazzede og rockede artist i fremtiden. “Calling” er en lækker sommersingle med plads til drømme og håb, og med det ultraskønnne beat får den én til at trække på smilebåndet. “Volvo” hedder den seneste single fra Björnberg, som er en mere alternativ rocket og upbeat sang med hårde bas- og elektroniske guitargange og trommer der ikke får for lidt – især ikke på den sidste del af nummeret. Denne mere hårde lyd egner sig også til den ultra musikalske kunstner. Tjek “Volvo” ud her og få dig et nyt svensk crush i form af lodet.

Læs også  FORPREMIERE: Kom til rockfest på et fragtskib med Sons of The Dragon
Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com