fbpx

Blair Lee viser sig som et spirende talent med sin smukke popsingle “Gladstone”

Foto: Felice Trinidad

Blair Lee var musikalsk helt fra barnsben, men har først for nyligt udgivet musik og vist sig som et lovende navn på den engelske musikfront.

Blair Lee er navnet på den canadiske sangerinde som voksede op i England. Hun startede med musikken fra en tidlig alder – som blot seksårig fandt hun sin vej til klaveret og lavede sange, som hun dog aldrig delte. Men dette ændrede sig heldigvis, da hendes lærer og samarbejdspartner Dave Quillico, som også arbejder for Sony, rådgav hende til at udgive musikken.

Hun udgav sin første uptempo debutsingle “Brighter” og senere sangen “U”, tidligere på året. De to første singler har tunge basgange og læner sig henholdsvis op af det mere rappede og elektroniske hjørne. I slutningen af november udgav Lee sin seneste single “Gladstone”, som er en fintfølende og smukt melodisk elektropoppet fortælling i et melankolsk univers med følelserne ude på tøjet. Singlen byder på legende instrumenter og et rullende beat med kærtegnende ekkoeffekter i form af Lees smukke stemme.

Lyt til elektropopbaskeren fra Lee her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com