fbpx

Den amerikanske alt-soul artist Spencer Sutherland er ude med ny varm single

Foto: Lexi Alley

Forud for sin sophomore-EP der kommer næste år, er Ohio-fødte Spencer Sutherland ude med den varme single “Grateful”. Med sin soulede pop kendetegner den singer/songwriterens lyd fint. Sutherland siger selv om nummeret:

– “Grateful” handler om at fejre at det er fuldkommen okay ikke at være perfekt. Jeg vil have folk til at have det sjovt og være godt tilpas mens de lytter til den her sang.

Sutherland har brugt det meste af 2019 i studiet, hvor han har arbejdet på ny musik og turneret i hele sit hjemland. Debut-EP’en NONE of this has been about you udkom tidligere i år, og viste Sutherlands varierede samling af numre, og belyste hans imponerende vokal.

Læs også  Freja Malous "Sparks" er en ægte popbasker

EP’en kommer engang næste år – indtil da kan du høre “Grateful” her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com