fbpx

ÒLAH BLISS får dig ned i gear og skaber en behagelig stemning med sine lækre R&B-toner på nummeret “Ocean”

Foto:  Yared Abraham

Den super seje londoner ÒLAH BLISS er igen ude med ny R&B-single, der viser et manerligt talent fra sangerindens side.

Super cool og hardcore ÒLAH BLISS udgav for nyligt sin nye single “Ocean” sammen med en flot artistisk video, hvor man ser den specielle og ikke mindst seje sangerinde, der rapper over et lækkert laidback R&B-flow.

Vi var meget begejstrede for singlen “Homegirl” fra i sommer, og er derfor enormt spændte over at ÒLAH BLISS har udgivet “Ocean”, og håber selvfølgelig på endnu mere musik fra den londonske R&B-artist snarest. De lækre lo-fi-trap-toner akkompagneret af sangerindens karakteristiske, behaglige stemme, gør ÒLAH BLISS til et navn, man skal holde skarpt øje med. Lyt til den dragende single herunder og se samtidig den fede video:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com