fbpx

Norske Bård Bergs er ude med en ny house-inspireret single

Foto: PR

Singlen “Addicted” er med sikkerhed sangen, der kickstarter dit dansegulv i aften.

Bård Berg er en ung hip-hop/house producer fra Oslo, som med sin nye single har skabt et fremragende dance-hit. Med inspirationskilder som KAYTRANADA, Disclosure og Mura Masa, producerer Bård Berg groovy og dansable beats, som man blandt andet kan høre på debutalbummet Oslo Beats.

“Addicted” har besøg af Kristin Myrhvold på vokal, som med sin lyse og bløde stemme passer perfekt ind i sangens pulserende house-univers. Nummeret handler om intens kærlighed, og hvordan man nærmest kan være afhængig af en anden person. Det er samtidig en smagsprøve på, hvad der er i vente for den unge producer i 2020. Én ting er sikkert – vi vil have mere!

Start din fredag aften ud med “Addicted” herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com