fbpx

Mall Girls nye single er en magtdemonstration fra start til slut

Foto: Anna Rogneby

Pop med noise eller mathrock med indie? Den norske kvartet Mall Girl holder sig ikke tilbage, og på deres nye single imponerer de os igen.

Med nye dynamiske bands som brenn., Pom Poko og Mall Girl har Norge det sidste års tid gjort os opmærksomme på en ny bølge af alternative popgrupper, der med en mere upoleret og rå tilgang til genren har spillet sig ind i vores hjerter. Et af de mest lovende navne er sidstnævnte Mall Girl, der med deres nye single “Don’t Get It” viser, hvorfor vi tilbage i starten af 2019 havde gruppen på vores liste over 19 norske navne du skal holde øje med. “Don’t Get It” følger op på debutsinglen “Slay Queen”, som man blandt andet kunne høre for fuld udblæsning, da bandet fyrede op for et brag af en koncert under Roskilde Festival 2019.

På den nye single bliver man kastet direkte ind i et hektisk og fuzzet guitarriff, der kunne være skrevet til et klassisk Deerhoof album. Dette leder hen til det mere lavmælte vers, hvor forsanger Bethany Forseth-Reichbergs fantastiske vokal træder frem, og viser en hel anden side af bandets lyd. Dette markante skift i musikken gør, at man som lytter aldrig ved, hvad der venter rundt om hjørnet, hvilket er interessant og dejligt forfriskende.

Lyt til den nye single herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com