fbpx

SPOT Festival 2020 er klar med de første fem navne til plakaten

Foto: Blondage // Pernille Smith-Sivertsen & Zille Bostinius

Den aarhusianske showcasefestival har slået hul på annonceringsræset med en stærk håndfuld artister.

Allerede nu tegner der sig et billede af, at SPOT Festival 2020 bliver et lovende år. Festivalen har i dag løftet sløret for de første fem navne, og vi kan ikke få armene ned.

Med fire udsolgte koncerter i det kommende år, er der vidst ingen tvivl om, at Blaue Blume er nogle populære gutter – og var man en af de uheldige, der ikke nåede at få fingrene i billetter til en af de fire koncerter, er der nu håb forude. Nu kan de nemlig også opleves på SPOT Festival i 2020. Og de får selskab af ingen mindre end Rebecca Lou, der har haft et forrygende 2019 – hvor de blandt andet har spillet op til fest på Roskilde Festival, Reeperbahn Festival og på forskellige venues rundt omkring i Danmark, Tyskland og Østrig.

Læs også  Dusin: Tre numre jeg hører på repeat

Også Athletic Progression har gang på gang vist os, at de kan holde en fest kørende med deres fusion af jazz, hiphop, funk og soul – og vi føler os overbevist om, at det selvfølgelig også bliver tilfældet, når gruppen rammer Aarhus til foråret.

Vi glæder os særligt meget til et gensyn med det norske R&B-håb Lil Halima, der – med sin optræden på Roskilde Festival i sommer og sit samarbejde med Elias Boussnina på nummeret “23th Floor” – efterhånden er et velkendt navn i Danmark. Du kan læse vores interview med den spirende stjerne her.

Sidst men ikke mindst kan man glæde sig til at opleve soloprojektet Blondage. Med sin seneste single “JUICE” er baren allerede lagt, og det er på et tårnhøjt niveau. Vi kan slet ikke vente med at opleve den eksperimenterende, finurlige og ambitiøse artist live, når hun rammer smilets by.

Læs også  Redaktionen guider: Den 02. juli på Summer Days

SPOT Festival løber af stablen fra den 30. april til den 3. maj.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com