fbpx

Coach Partys allerførste udspil tegner en lys fremtid

Foto: Phoebe Fox

Med singlen “Oh, Lola” kickstarter den lovende engelske kvartet deres karriere på bedste vis.

Coach Party er et spritnyt band fra den engelske ø Isle of Wight, og de har netop har udgivet deres allerførste single “Oh, Lola”. De fire medlemmer, bestående af forsanger og bassist Jess Eastwood, guitaristerne Steph Norris og Joe Perry, og trommeslageren Guy Page, blev ved med at støde ind i hinanden på den lille ø, og besluttede sig derfor for at forme et band.

Bandet lister bands som Sonic Youth og The Strokes som inspirationskilder, hvilket er tydeligt at høre på debutsinglen “Oh, Lola”. Med et fremaddrivende beat og en forvrænget vokal alla Julian Casablancas fra The Strokes, er “Oh, Lola” en festlig fornøjelse. Det korte nummer skifter karakter henimod slutningen, hvor tempoet falder, og sangen får en mere melodisk karakter. Om sangen siger frontkvinden selv:

Læs også  Der er rå vokal og fandenivoldske guitarer på De Forbandedes agenda

Uanset hvor kedeligt, frustrerende og dumt livet kan være, er “Oh, Lola” den ene ven vi alle har, som du sammen med kan overvinde al negativitet, og bare have det sjovt. Det er, hvad “Oh, Lola” handler om.

Debutsinglen kommer sammen med en tilhørende musikvideo instrueret af Daniel Broadley, der viser bandet i fuld galop. Stift bekendtskab med Coach Party herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com