fbpx

KNASH holder nattøjsdag på “Waste My Day”

Foto: Wilma Tesch

KNASH er tilbage med endnu en kompromisløs party-pop banger.

Vi har tidligere adresseret den kvindelige sekstet KNASHs party-punk med stor begejstring. Nu er det svenske band ude med endnu en frembrusende single, som fejrer “Dolce far Niente” (the sweetness of doing nothing). I “Waste My Day” er dovenheden og nattøjsdagen i fokus, og der er ingen skam forbundet med den.

KNASHs generelle lyd er en pop-punk oplevelse, der er svær at sidde stille til og “Waste My Day” er ingen undtagelse. Nummeret er andensinglen fra KNASHs kommende EP, der er sat til at udkomme til foråret. Giv den et lyt her:

Læs også  PREMIERE: Jozie Mielle udfører fin "stripped-down" version af "Jungle"
Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com