fbpx

Noak Helssing er Nordens svar på Shawn Mendes

Foto: Peter Djup

Ja, vi har fundet Nordens svar på Shawn Mendes. Han hedder Noak Hellsing, og han har lige udgivet sin debutsingle “Lost”.

16-årige Noak Hellsing har udgivet sin første spæde single, og det tegner virkelig godt. På trods af at det er det første, han udgiver, kunne lyden godt forveksles med navne som Ed Sheeran og Shawn Mendes. Det er velproduceret pop, og singer/songwriter-genren får fuld skrue på “Lost”.

Den unge artist har høje ambitioner for sin musik, og på trods af sin ugne alder har han spillet i ti år. Han var kun fem, da han første gang tog en guitar i hånden, og siden er klaver, sang og sangskriveri også blevet praktiseret. På debutsinglen “Lost” viser han resultatet. Hans vokal er sikker, luftig og behagelig – den ultimative pop-stemme. Hellsing har selv beskrevet “Lost” som en form for selv-terapi, og siger:

Læs også  Grøn Koncert aflyser koncerterne i 2021

– Den her sang viser virkelig mig, og hvilken artist jeg gerne vil være. Det er en sang der står mit hjerte meget nært og som reflekterer den musik jeg vil lave.

Vi er spændte på mere fra den lovende pop-prins af Sverige.

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com