fbpx

Rigmor graver dybt på deres anden single “Vægtløs”

Foto: Peer Jon Ørsted

Rigmor laver samfundkritisk og digterisk musik, med tekster der henter inspiration i Michael Strunges digte. Læs om deres anden single” Vægtløs” lige her.

Det aarhusianske indieband Rigmor er klar med anden single fra deres
kommende debut-EP, med tilhørende musikvideo. Singlen hedder “Vægtløs” og er opfølger på den smukke førstesingle “Træ”. “Vægtløs” skildrer den meningsløshed, der følger med de massesivs af valg, den unge generation står over for. Dog findes livet i tomgang ikke kun hos den unge generation, hvilket ses i den kunstneriske musikvideo, hvor hovedrollen spilles af en autentisk ældre, hjemløs mand og udtryksfulde statuer. Rigmor viser med denne single at på trods af forskelligheder er vi alle sammen mennesker med den samme kamp: At finde vores egen plads i tilværelsen.

Læs også  Victor Sebastian melder klar til sommer

“Vægtløs” er som “Træ” en melankolsk affære med smuk dansk, lyrisk tekst, der sætter gang i tankerne hos lytteren. Selvom teksten leger med et skrøbeligt og dybt tekstunivers er der stadig en håbefuld klang i sangen. Melodien er enormt tiltrækkende med ærlige instrumenter i form af blandt andet dyb bas, lækkert og energisk trommespil, der understøttes af forsangerens smukke stemme. Vi synes klart at Rigmor er et band der er værd at holde med, og som kan nå langt.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com