fbpx

Kiwi jr. smider catchy indie titeltrack til det kommende debutalbum “Football Money”

Foto: Padrian McLeod

Toronto-baserede Kiwi jr.s debutalbum kommer i 2020. Nu er titelnummeret ude, i hælene på de to foregående lovende numre.

Ørehængende indierock og garage-pop kategoriserer Kiwi jr. De Toronto-baserede Kiwi jr. kommer oprindeligt fra Charlottetown, Prince Edward Island, men deres numre er inspireret af byen de bor i nu. Her forklarer de hvordan “Football Money” for eksempel blev til:

-Vi kom på konceptet til den her sang da vi sad i en Uber XL pakket med alt vores gear på vej til et show på Silver Dollar i Toronto. Chaufføren plabrede løs om hvor meget fodboldspilleren Paul Pogba bliver betalt, og vi begyndte at tænke over brugen af ‘football money’ som kontrolleret eller skaleret målestok for valuta. Musisk kom vi frem til noget alla Superchunk møder The Clean, men jeg husker klart at prøve at lyde som tidlig Misfits i vores tidlige demo-stadier.

Nummeret følger op på “Salary Man”, og Football Money er allerede udgivet i Canada, men bliver tilgængeligt for resten af verden den 17. januar.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com