fbpx

Billie Eilish følger op på sit debutalbum med en spritny, ørehængende single

Foto: Universal Music Group

Så er der nyt fra den fremadstormende artist I form af singlen “everything I wanted”

Der er vidst ikke nogen tvivl om, at Billie Eilish har taget hele verden med storm med sit dystre univers og karakteristiske lyd. Nu er hun endelig klar med efterfølgeren til debutalbummet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO – og endnu engang beviser hun, at hun bestemt har noget af have sin kæmpe succes i. 

Det følsomme, laidback nummer er perfekt til at sætte gang i lillefredag-stemningen, og så baner det samtidig vejen for, at vi højst sandsynligt har endnu mere godt i vente fra den amerikanske superstjerner. 

Læs også  Solå udforsker alle kærlighedens facetter på sin første EP

Lyt til “everything I wanted her”: