fbpx

PREMIERE: Rejs tilbage til den varme sommer med spanske AKA MATADOR

Foto: PR

Den spanske trio fra Madrid parodierer sommerklicheer i deres nye musikvideo til sangen “Salt In My Blood”.

De tre medlemmer i AKA MATADOR, Iggy Rathmann, Fabian Zeiter og Nico Yubero voksede op i Madrids gader, og begyndte at lave musik som 11-årige. Uden nogen musikalsk baggrund eller formel undervisning lærte de selv at spille på diverse instrumenter, og denne frihed og spilleglæde høres tydeligt på deres nyeste EP Salt In My Blood.

Sangene på EP’en blev optaget under den varme spanske sommer i 2019, og tager udgangspunkt i sommerklicheer med pop-melodier og håbløs romantiske tekster. I den nye musikvideo til titelsangen “Salt In My Blood” synger AKA MATADOR, om alle de hede sommeraftener og oplevelser bandet gik glip af sidste sommer, som de selv forklarer:

– Vi har kun oplevet denne sommers glæder, såsom sommerflirts eller lange berusede nætter på stranden, igennem andre folks historier. Som det er med mange af livets oplevelser, har vi ikke selv haft mulighed for at deltage. Men i stedet for at være kede af det, besluttede vi os for at fejre det – skabe glæde fra bedrøvelse.

Med et eksperimenterende lydbillede, interessante vokalproduktioner og en musikvideo fyldt med varme billeder, fører “Salt In My Blood” dig direkte tilbage til sommerens solstråler og lange nætter. Se musikvideoen herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com