fbpx

Soluna Samay har udgivet poppet ny single “Holiday High”

Foto: Benjamin Tarp

Pop pop pop. Soluna Samay er ude med en ny single, og har skiftet genre fra sin tidligere, mere folkede lyd.

Soluna Samay Kettel-Ziegler, der som kunstner blot går under navnet Soluna Samay, er ude med pop-singlen “Holiday High”. Den multietniske sangerinde er født i Guatemala, har en schweizisk mor og en tysk far, og er bosat og har statsborgerskab i Danmark.

Et dårligt trip bruges som synonym for forelskelse på dette nummer, der – som første udgivelse forud for en kommende EP – skriger pop. Hendes musik har førhen været præget af noget mere folket og til tider country, hvor dette nye nummer som nævnt bærer mere præg af elektronisk pop.

Læs også  Tivoli afslører deres fulde havefest-program

Om nummeret siger sangerinden selv:

– Den kredser om at lade sig suge så meget ind i et univers, at man mister realitetssansen, så man ikke ved, om det er en selv eller den anden, der er en idiot. Om at miste fornemmelsen for, hvad der er rigtigt og forkert og gå i panik over, at man måske aldrig vender tilbage til virkeligheden.

Lyt til “Holiday High” her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com