fbpx

Selina Alays debutsingle er en dansabel powerpop-eksplosion

Foto: Michael Jepsen

Den kun 19-årige Selina Alay er netop udkommet med den dansable debutsingle “Miss B’Havin'”.

Selina Alay er et spritnyt stjerneskud på den danske musikhimmel, og hendes debutsingle “Miss B’Havin'” er et godt eksempel på den girlpowerpop, der præger den internationale musikscene lige nu. Sangen er produceret af CHIEF1 og handler, i følge Alay, om at forvandle usikkerhed til selvsikkerhed – og at lære at vende det, der gør, at man selv føler sig forkert, til sin egen fordel. Hun siger desuden:

– Sangen handler om en secret pleasure. Vi har alle en hemmelig passion. Det kan for nogle være kage – for mig var det den her fyr, som var min secret pleasure. Det er historien om den usikre pige, der vokser sig til en selvsikker kvinde.

“Miss B’Havin'” er et catchy track, der kan give associationer til flere Ariana Grande produktioner, og det varsler om en lys fremtid for den unge sangerinde. Giv nummeret et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com