fbpx

WIINSTON er en del mere trippy end tidligere på deres nye single

Foto: PR

WIINSTON har haft masser af velfortjent medvind, og viser endnu engang deres værd på den nye single “trip”.

Den produktive, urbane R&B-duo WIINSTON er allerede – kun fire måneder efter den seneste albumudgivelse – ude med singlen “trip” feat lil nerve. Albummet “JELLYFISH” var stille og halv-mørkt, hvor “trip” har et lidt mere hårdtslående beat og er mere… ja, trippy.

Om de eksperimenterende genreskift siger drengene selv:

Det kan nogle gange være svært at sætte ord på noget som, mest af alt, er en energiudladning. Og som artist, kan man vel også tillade sig lidt af hvert? Vi har i hvert fald taget os selv den frihed, at kunne bevæge os selv mellem genrene. Om det så er gennemtænkte akkordprogressioner og et selvreflekterende tekstunivers eller “hul-i-hovedet-spark-mig-i-skridtet-trap-bass.”

Sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas udgør WIINSTON, og deres succes tog hurtigt fart da de debuterede i 2017. Siden da har de været flittige til at udgive, men det er ikke gået vildt for sig på live-fronten – endnu. Deres første koncert fandt sted på SPOT Festival i år, og først til december giver de deres første helt egen koncert. Nærmere bestemt den 12. december kommer det til at gå ned, når de gæster Hotel Cecil, og det virker til at blive en god aften for WIINSTON, da koncerten blev udsolgt på kun en uge.

Læs også  SØNTH Collective har lavet et fælles hyldest-album

Giv “trip” et lyt her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com