fbpx

IAMJJ har mere fart på end nogensinde før på det paradoksale nummer “Take It Slow On Me”

Foto: Robin Skjoldborg

IAMJJ er ude med sit tredje udspil fra sit annoncerede album – den paradoksale “Take It Slow On Me”.

IAMJJ har været aktuel siden 2016, da han udgav den selvbetitlede debut-EP efterfulgt af albummet Bloody Future. Siden da har han spillet på Northside, Smukfest og givet en udsolgt koncert på Hotel Cecil. Nu har han sluppet tredje udspil fra sit andet album – singlen “Take It Slow On Me”.

Titlen er nærmest paradoksal, da IAMJJ i nummeret har mere fart på end nogensinde før – og det er en tendens, der eftersigende skulle gå igen, på hans kommende album. Helt uigenkendelig eller fremmed er sangen og IAMJJ dog ikke – “Take It Slow On Me” er præget af IAMJJs signatur-guitarlyd, og den er influeret af blandt andet Cher og The Strokes. IAMJJ siger selv om singlen:

– Nummeret handler om at knytte et bånd så tæt til en anden person, at man nogle gange er overbevist om, at man ved, hvad vedkommende tænker. Det kan føles grænseoverskridende – næsten klaustrofobisk, nogle gange – at andre kan læse én så tydeligt.

I forlængelse af de nye udgivelser tager IAMJJ på turné, hvilket blandt andet bringer ham forbi Train i Aarhus og Koncerthuset i København til november. Giv “Take It Slow On Me” et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com