fbpx

Danish Music Awards 2019 løfter sløret for alle de optrædende

Foto: Sony Music

Danis Music Awards 2019, der finder sted den 17. oktober i K.B. Hallen, har nu offentliggjort det fulde lineup til et brag af en fest. Læs her hvilke fede artister der kommer.

Der er ikke længe til, at Danish Music Awards 2019 går i luften. Det sker nemlig den 17. oktober i K.B. Hallen på Frederikberg. DMA 2019 har netop afsløret det fulde lineup til showet. Blandt navnene finder man The Minds of 99, som har haft bragende succes gennem tiden – og som i den grad er vant til at stå på en scene, og give den gas med numre som “Alle Skuffer Over Tid” og “Ung Kniv”.

Læs også  Dopha - Frølageret

Den store popdiva Jada kommer også og smelter hjerter til DMA. Den fremadstormende sangerinde kom for alvor på manges læber, da hun udgav hittet “Keep Cool” i 2018, og siden da er hendes karriere skudt i vejret. En anden supersej power-woman er også at finde på programmet – nemlig den fremadstormende sanger og prisvindende sangskriver Clara.

Flere af aftenens optrædende er også nominerede i diverse kategorier – og vi glæder os til at finde ud af, hvem der løber med sejren.

Her er alle aftenens optrædende artister:

Citybois
Sivas
TopGunn
NODE
Alex Vargas
Nik & Jay
Lis Sørensen
Clara
Jada
The Minds of 99
Lord Siva og Vera
Christopher
Mads Langer

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com