fbpx

Milky Chance annoncerer nyt album samt koncert i København

Foto: Anthony Molina

Den tyske gruppe Milky Chance udgiver det nye album Mind The Moon den 16. november og tager i den forbindelse på tour – de kommer blandt andet til Amager Bio til marts.

Milky Chances alternative popunivers er svært at sætte en finger på. Indie-pop-folk duoen bestående af Clemens Rehbein, der styrer instrumenter og vokal, og Philipp Dausch, der er DJ, brød igennem verden over tilbage i 2013 med udgivelsen af hitsinglen “Stolen Dance”. Gruppen har to studiealbums i bagagen og er nu klar med et tredje. Mind The Moon hedder det, og det er sat til at udkomme den 15. november.

Læs også  Hvordan lyder Mac Miller i hænderne på et norsk instrumentalband?

Mind The Moon skulle efter sigende fungere som en hybrid mellem bandets første og andet album – enkeltheden overfor kompleksiteten. Noget, der går igen fra de to albums Sadnecessary og Blossom, er de catchy melodier og beats samt sangenes drømmende chillax-vibe – der dog på ingen måde mangler lyrisk eller musikalsk dybde.

I forbindelse med udgivelsen af albummet til november tager gruppen på tour og kommer blandt andet til Amager Bio i Danmark den 6. marts. Du kan give Milky Chances spritnye single “Fado” et lyt herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com